Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Τα περίμενα όλα»

fragkos_fragkoulis_14012014234935
Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και τόνισε πως ήταν αναμενόμενα. Αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στην διοίκηση αλλά και για το θέμα της Θέρμης και ανέφερε πως θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ξαναγίνει μεγάλος.
Όλα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ήταν αναμενόμενα. Περιμένατε εσείς να διευθετηθεί το θέμα του χρέους; Πιστεύατε εσείς ότι θα άφηναν τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει τόσο εύκολα, αφήνοντας να γίνει αυτό το προπονητικό κέντρο στην Θέρμη; Πολλά από αυτά φαίνονται ανεξήγητα, αλλά αν κάποιος το ψάξει λίγο βλέπει και την κακοδαιμονία μας ως κρατικής οντότητας. Πάντα θα βρεθεί ο …ανεύθυνο-υπεύθυνος υπάλληλος ο οποίος θα ταμπουρωθεί πίσω από το λεγόμενο γράμμα του νόμου και εσύ πρέπει να τρέχεις από επιτροπή σε επιτροπή για να δικαιωθείς.
Ο ΠΑΟΚ δικαίως ή αδίκως είναι στην κορυφή των προτιμήσεων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και αυτό το απέδειξαν και οι οπαδοί μας στον τελικό κυπέλλου, άσχετα με το αποτέλεσμα. Δεν με πείραξε τόσο πολύ το αποτέλεσμα γιατί επιτέλους έπρεπε να ληφθούν αυτές οι αποφάσεις που προαναγγέλλονται».
Για το θέμα της Θέρμης: «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, εκτάσεις θα βρεθούν, αυτοί θα χάσουν και η συγκεκριμένα η Θέρμη θα χάσει μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Ο μεγαλομέτοχος έχει την βούληση και θα βρει και αλλού χώρο. Υπάρχουν περιοχές που θέλουν να φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ και ίσως να είναι και καλύτερα».
Αναφορικά με τις αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο: «Πολύ καλά θα κάνει, αφού είδε ότι δεν βγήκε το αποτέλεσμα, πρέπει να βρει τι φταίει. Από εκεί με δανεικούς δεν γίνεται, όπως λέει και ο λαός σε ξένο γάιδαρο ανέβηκες, στο μισό δρόμο θα κατέβεις. Πάρε τα πιτσιρίκια, πάρε και τρεις παικταράδες για να φτιάξεις τον κορμό και όλα τα υπόλοιπα στήριξε τα στα δικά σου παιδιά. Πιο μάγκες είναι στον Παναθηναϊκό, ή ο Νταμπίζας είναι θεός; Μην τρελαθούμε τελείως, πως ο Αστέρας και ο Ατρόμητος βρίσκει ταλέντα και εμείς δεν μπορούμε;
Για τα πλέι οφ: «Εγώ πιστεύω και πιστεύω ότι θα βγούμε πρώτοι, απλά πρέπει να το πιστέψουν και οι παίκτες».
Για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Θέλω να βγει και να πει  στον κόσμο, ότι ναι δεν έπαιξε καλά σε ένα παιχνίδι για αυτόν και αυτόν τον λόγο. Ότι είναι πάντα ΠΑΟΚτσής και θα δώσουν τα πάντα για να πάει μπροστά η ομάδα. Χάσαμε μια μάχη δεν χάσαμε τον πόλεμο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: