Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ντάνστον: «Τι κι αν είναι αδιάφορο;»

Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο δεν λέει τίποτα στους «ερυθρόλευκους» και τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Τι κι αν είναι αδιάφορο;»
Για τον Μπράιαντ Ντάνστον και τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια. Κι ας μην έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτό του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ (19:15, Δημόσια Τηλεόραση) για την τελευταία αγωνιστική της Α1.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά ταυτόχρονα είναι και βαθμολογικά αδιάφορο. Αυτό, όμως, για εμάς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλουμε να βελτιώσουμε ορισμένες αδυναμίες στο παιχνίδι μας και γι' αυτό θα παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Άλλωστε σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα play offs και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την τρίτη ομάδα της κανονικής περιόδου, μια ομάδα αθλητική με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς θα πρέπει να τους βγάλουμε από το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να εφαρμόσουμε όσα θα μας ζητήσει ο προπονητής μας και από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο να είμαστε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: