Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Θεοδωρίδης στο Metropolis: «Μόνο κακό κάνουν οι αποδοκιμασίες»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν του Παναιτωλικού Γιώργος Θεοδωρίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την κατάσταση στον «Δικέφαλο», ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Μπέργκ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Παναθηναϊκού, ενόψει της προσεχής αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό και την κατάσταση του:«Μόλις έχω αφήσει τις πατερίτσες, είμαι σε καλύτερη κατάσταση και ευχαριστώ το ιατρικό τιμ του Παναιτωλικού για την πορεία της θεραπείας μου και όλα πλέον πάνε καλύτερα. Από ότι μου έχουν πει οι άνθρωποι της ομάδας, υπάρχει η διάθεση να με κρατήσουν στην ομάδα, είμαι αρκετά χρόνια στο Αγρίνιο και όπως όλα δείχνουν θα μείνω εδώ».

Για την πορεία του Παναιτωλικού: «Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει στην ιστορία του ο σύλλογος, ο στόχος επετεύχθη από πολύ νωρίς και νομίζω πως αν ήμασταν πιο τυχεροί και αποτελεσματικοί θα είχαμε κάνει την διαφορά».

Για τον Μπέργκ και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Πάντα σε σύγκριση με το πώς παίξαμε εμείς ως Παναιτωλικός με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ο κ. Χάβος μας είχε πει να παίξουμε πάνω στον Μπέργκ και να τον κλείσαμε και έτσι μπορέσαμε και τα καταφέραμε. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης αυτή την στιγμή είναι ο Μπέργκ και αυτόν θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα πλέι-οφ: «Δεν μπορεί να κάνει κανείς προβλέψεις για τα πλέι-οφ, η ψυχολογία στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα πεσμένη και νομίζω πως με αυτή την κατάσταση δεν θα τα καταφέρει αν συνεχίσει έτσι, παρόλα αυτά είναι όλα ανοιχτά δεν υπάρχουν φαβορί».

Τέλος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ: «Αυτό το πράγμα που γίνεται στον ΠΑΟΚ και γενικώς στις ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι μοναδικό. Και στον Παναιτωλικό υπάρχει πίεση αλλά αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα. Το να πας και να αποδοκιμάσεις και να ρίξεις τον παίκτη με απειλές μόνο κακό κάνει στον ποδοσφαιριστή. Καλό κάνει μόνο αν στηρίζεις την ομάδα στα δύσκολα και αυτό θα προβληματίσει και τον παίκτη που θα αναρωτιέται πως μας στηρίζει η ομάδα ενώ δεν πάμε καλά και θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, αλλά αυτό ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Θα πρέπει να θεωρείται ευλογημένος ο ΠΑΟΚ που έχει έναν άνθρωπο που βάζει χρήματα, ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνος για να μπορέσει να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: