Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μάγκατ: «Θα μας βοηθήσει ο Μήτρογλου»

Σίγουρος για την προσφορά του Κώστα Μήτρογλου στους δύο εναπομείναντες αγώνες της Φούλαμ στην Premier League παρουσιάζεται ο Φέλιξ Μάγκατ

Μάγκατ: «Θα μας βοηθήσει ο Μήτρογλου»
Την πίστη ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεισφέρει στην μάχη που δίνει η Φούλαμ για την παραμονή της στην Premier League, στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές, εξέφρασε ο Φέλιξ Μάγκατ.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει για βασικό τον διεθνή επιθετικό για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Στόουκ Σίτι, αλλά τονίζει πως είναι ο «πιστολέρο» είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του για να κρατήσουν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

«Ο Κώστας είναι μέρος της ομάδας πλέον και μπορεί να ξαναπαίξει φέτος. Η πίεση που έχω είναι να επιλέξω τους καλύτερους 11. Όταν σκέφτεσαι για έναν παίκτη δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο, πρέπει να σκεφτείς πως να πάρεις το καλύτερο από αυτόν.

Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης μέσα στην περιοχή. Στην αρχή με τον τρόπο που παίζαμε δεν μπαίναμε μέσα στην περιοχή, αλλά πλέον δημιουργούμε ευκαιρίες και μπαίνουμε στην περιοχή, όπου είναι πολύ καλός.

Ο Κώστας θέλει να παίξει και θα μας βοηθήσει. Αν δεν παίξει, ποτέ δεν θα μάθουμε πως μπορεί να αξιοποιήσει τις ικανότητές του στο γήπεδο. Μπορεί να προσπαθείς στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι το ίδιο με τα παιχνίδια
», υπογράμμισε ο 61χρονος προπονητής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: