Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ιμπραΐμοβιτς: «Oύτε ο μεγάλος Ρονάλντο κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Σουηδός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Le parisien", δικαιολογεί τον εαυτό του συγκρίνοντάς τον με τον Ρονάλντο, τον Μέσι και τον ίδιο τον εαυτό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Για μένα ο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος, ήταν ο πιο δυνατός παίκτης στον κόσμο δεν έχω ξαναδεί κάποιον πιο πλήρης από αυτόν. Μιλούν για τον Πελέ αλλά δεν τον έχω δει. Υπάρχει ο Μαραντόνα ένα ακόμη δεκάρι. Και ακόμη ο Φαν Μπάστεν. Ο μεγάλος Ρονάλντο επίσης δεν κέρδισε ποτέ το Τσάμπιονς Λιγκ γι αυτό και δεν ενοχλούμαι τόσο με αυτό.

Δουλεύω για να είμαι όσο το δυνατόν πιο πλήρης. Μετά από την καριέρα μου θέλω να με θυμούνται ότι δεν ήμουν απλώς ένας παίκτης που πασάρει η σκοράρει. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μόνο ξέρουν να πασάρουν και να σκοράρουν. Εγώ προτιμώ να είμαι από αυτούς που κάνουν την διαφορά".

Για την απουσία από το Μουντιάλ είπε: "Το να μην παίξω στο Μουντιάλ είναι μια απογοήτευση. Θα υποφέρω όταν αρχίσει. Ευτυχώς έχω συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν από όλες τις εθνικότητες οπότε κάποιος φίλος μου θα το κατακτήσει."

Για τον εγωισμό του: "Προσπαθώ α αποφύγω να είμαι ο Ζλάταν, αλλά δεν είναι εύκολο. Για το εγώ μου, θέλω να παίζω μαζί μου μέχρι να μην μπορεί να παίξει καλά ο Ζλάταν".

Για την συνομιλία με τον γιο του: "Την άλλη μέρα ο 7χρονος γιος μου, μπήκε σπίτι και μου είπε: "Μπαμπά είπε στην τηλεόραση ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος. Tον ρώτησα: "Και εσύ τι πιστεύεις" και μου απάντησε ότι: " Εγώ πιστεύω ότι ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: