Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Καζάνι δυστυχίας»

giatzoglou
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Στιβ Γιατζόγλου. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και στην συνέχεια πετυχημένος προπονητής αναφέρθηκε στα πλέι οφ της Α1 και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι όχι ένα ή δύο, αλλά… 10 σκαλοπάτια πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Στιβ  Γιατζόγλου:
Για τα φετινά πλέι οφ: “Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι 10 σκαλοπάτια πάνω. Το πρωτάθλημα είναι δυσανάλογο. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και μετά οι υπόλοιπες ομάδες μέσα σ’ ένα καζάνι δυστυχίας. Δεν μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε ούτε στα μικρά ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο Πανιώνιος δεν έκανε ούτε μια νίκη στο Eurocup. Οι ομάδες πρέπει να είναι ουσιαστικές και να κοιτάνε τα φυτώρια. Μόνο ένας επενδυτής μπορεί να φέρει πρωταθλητισμό και μακάρι να έρθει. Τα πλέι οφ δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον για το ευρύτερο κενό εφόσον δεν μπορεί να χτυπήσει κανείς τους μεγάλους. Με αφήνουν αδιάφορο εμένα.
Για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ: “Θεωρώ πως είχαν επιτυχημένη χρονιά. Μπήκαν δύο σωστές διοικήσεις που διοικήσαν βάση της λογικής και της πραγματικότητας και έφεραν τις ομάδες στον τερματισμό δίχως απώλειες. Το μεγαλύτερο κατόρθωμα ήταν του Άρη, που είχε το μειονέκτημα των ξένων. Τα κατάφεραν και οι προπονητές τους και μπράβο τους”.
Για την εθνική ομάδα με πιθανό νέο προπονητή τον Φώτη Κατσικάρη: “Ξεκινάει η εθνική με ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο προπονητής γνωρίζει το υλικό, τι μπορεί να κάνει ο καθένας και αυτό είναι κάτι που ο Τρινκέρι δεν είχε. Δεν ήταν άσχετος αλλά μπήκε σε ένα κλίμα που δεν γνώριζε με βοηθούς, που δεν ήταν προπονητές. Έκανε σοβαρά λάθη άγνοιας, επειδή δεν είχε άποψη για το ποιους έπρεπε να πάρει. Με τον Κατσικάρη είναι πιο καλές οι προϋποθέσεις. Βέβαια, αγοράσαμε το εισιτήριο για να πάμε στην Ισπανία, δεν περάσαμε. Το αγοράσαμε εμείς και όχι οι Κινέζοι”.
Για τις επισκέψεις του στην Θεσσαλονίκη: “Έχω να έρθω από την εκδήλωση για τον Γκάλη. Πιο πριν δεν θυμάμαι, δεν κάνω αναδρομές στο παρελθόν! Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη. Έχω πολλούς και καλούς φίλους. Η πόλη μου έχει φερθεί πολύ καλά. Το κέντρο στην Θεσσαλονίκη δεν μπορείς να το συγκρίνεις με οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ελλάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: