Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Vamos… AEK!

Λάτιν χρώμα είναι πιθανό να αποκτήσει η ΑΕΚ. Πέντε παίκτες από την Αργεντινή που έχουν προταθεί κι ενδιαφέρουν θα τσεκάρουν οι «κιτρινόμαυροι. Προχωρά για Λάζοβιτς και Κουρμπέλη. Ανανέωση με Αιγάλεω.

Vamos… AEK
Πέντε περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει στην Αργεντινή θα τσεκάρουν προσεχώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Το γνωστό εδώ και μέρες ταξίδι τους στη χώρα του τανγκό δεν θα αφορά απλώς σκάουτινγκ, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για ποδοσφαιριστές με καλά στοιχεία. Πρόκειται για παίκτες εξελίξιμους αλλά και έμπειρους, που μένουν ελεύθεροι. Η «Ένωση» έχει εξουσιοδοτήσει δικό της άνθρωπο να κάνει διερευνητικές επαφές μαζί τους, ενώ αναμένεται να τους τσεκάρει από κοντά, δίχως ακόμη να είναι σαφές αν θα τους παρακολουθήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος ή κάποιος άλλος.

Στο μεταξύ, οι υποθέσεις των Ντάνκο Λάζοβιτς και Δημήτρη Κουρμπέλη προχωρούν. Με τον 31χρονο φορ της Παρτιζάν θα γίνει προσεχώς επαφή, την ώρα που πληροφορίες τον θέλουν θετικό στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει κρούση στον Αστέρα Τρίπολης για τον νεαρό Έλληνα αμυντικό.

Ανανεωμένη ΑΕΚ

Αρκετά ανανεωμένη θα είναι η ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν για τεχνικούς λόγους οι Πόποβιτς και Τσιρίλο, προκειμένου να πάρουν τις θέσεις ξένων οι Ράμα και Μούργκα, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Καραγκιολίδης και Τσεβάς, όπως και ο τιμωρημένος Πεταυράκης. Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να αφήσει στον πάγκο Κορδέρο, Πλατέλλα και πιθανώς Ανάκογλου.

Αργυρίου, Τζανετόπουλος, Τσούπρος και Τσουμάγκας θα είναι η τετράδα της άμυνας, με τον Βούρα στο τέρμα, ο Ρόβας κι ένας εκ των Ανάκογλου ή Κέζου τα κεντρικά χαφ, Μούργκα και Ράμα θα είναι σε ρόλο εξτρέμ, ενώ ο Γροντής θα κινείται πίσω από τον Ντακόλ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Θαναηλάκης, που ίσως κάνει ντεμπούτο σαν αλλαγή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: