Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Δεν αλλάζει το πλάνο!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την απόρριψη της έφεσης από τη δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠO είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν αλλάζει το πλάνο
Προβληματισμός προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα και από την απόρριψη της μη αδειοδότησης από την δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠO.

Πλέον οι Ηπειρώτες έχουν δικαίωμα όσες μεταγραφές επιθυμούν για ποδοσφαιριστές μικρότερους των 24 χρόνων, μέχρι τρεις παίκτες άνω των 24 ετών και δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών.

Αυτό δεν αλλάζει το προγραμματισμό που έχει αρχίσει να καταστρώνει ο Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, το πλάνο που σχεδίαζε ο Κρητικός τεχνικός ανέφερε για τρεις-τέσσερις μεταγραφές άνω των 24 ετών, άρα δεν αλλάζει κάτι δραματικά.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χριστοβασίλης εκτιμά η ΠΑΕ παρουσίασε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση, αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο του φακέλου που κατέθεσε ο ΠΑΣ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: