Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης!

«Πυρ και μανία» με τον τρόπο που λειτουργεί γενικώς ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης! Στο πολύωρο Δ.Σ. ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» τόνισε ότι απέτυχαν σχεδόν όλοι και προανήγγειλε αλλαγές.

Άστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης!
Αποφασισμένος για δραστικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο Δ.Σ. του Σαββάτου ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη συζήτηση που διήρκεσε περισσότερες από 4,5 ώρες, ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου» τα έχωσε σε όλους σχεδόν τους επικεφαλής της ΠΑΕ και δε δίστασε να τους τονίσει ότι δεν ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους.

«Αποτύχατε όλοι. Δεν δουλεύει κανένας τομέας σωστά», είπε χαρακτηριστικά, πριν ξεκινήσει ν’ αναφέρεται στον καθένα προσωπικά, με πρώτο τον Ζήση Βρύζα. Αφού τον ρώτησε λοιπόν πόσες μεταγραφές έχουν γίνει απ’ τη μέρα που ήρθε και πήρε την απάντηση «25 ή 26», του είπε:

«Θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς. Πήραμε μεγάλο προπονητή, πήραμε τόσους παίκτες και πλέον κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που κατακτήσαμε με πολύ λιγότερα λεφτά πέρυσι. Πιστεύεις πως έχουμε λεφτά για πέταμα; Τι κάνατε για αυτό»;

Πέραν του Βρύζα ωστόσο τα άκουσαν και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ. Τόσο η στενή του συνεργάτης, Μαρία Γκοντσάρεβα, όσο και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης (που εκπροσώπησε νομικά το σύλλογο στην υπόθεση Δώνη και σ’ αυτή των επεισοδίων με τον Ολυμπιακό) και ο Μάκης Γκαγκάτσης (στον οποίο καταλογίστηκε το ότι δεν ήταν παρόν όλο το προσωπικό σήμερα).

Μετά απ’ όλα αυτά, δε, ο Σαββίδης (που δεν αναφέρθηκε στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ) προανήγγειλε δραστικές αλλαγές. Και αφού το σημείωσε λέγοντας χαρακτηριστικά «θα αλλάξω το σχήμα, δεν μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύετε», τόνισε ότι η γενική συνέλευση των μετόχων όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις θα γίνει στις 28 Μαΐου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: