Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Παπαϊωάννου στο Metropolis: «Προς τι ο φόβος για τη Θέρμη»;

Ο υπεύθυνος της Αθλητικής Πολιτικής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Παπαϊωάννου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το θέμα δημιουργίας αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη.

Ο κ. Παπαϊωάννου υπερασπίστηκε την επένδυση τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι της άποψης ότι πρέπει να γίνονται επενδύσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις και ο δήμος να τις στηρίζει. Στην Αθήνα η ΑΕΚ ανακοίνωσε γήπεδο, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μακέτα με γήπεδο με την υποστήριξη του δήμου και πολιτικών προσώπων. Εδώ τι έγινε; Ας μας εξηγήσει ο διορισμένος από την κυβέρνηση γενικός γραμματέας ποιες είναι οι ενστάσεις του και τι φοβάται. Δύο γήπεδα στην Αθήνα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες. Κι εδώ έναν χρόνο συζητάμε για ένα γήπεδο. Νομίζω πως είναι άδικο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δε χρειάζονται πιέσεις. Πρόκειται για ένα σωματείο ιστορικό που μπαίνει σε τροχιά εξυγίανσης και έχει έναν επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει. Προς τι ο φόβος; Ας μας εξηγήσει. Όλα πρέπει να γίνουν με διαφάνεια. Ας υπάρχει το αιτιολογικό για αυτή την άρνηση. Θα το συζητήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, γιατί είμαι κι εγώ μέλος της οικογενείας του ΑΣ για να δούμε τι συμβαίνει και να εξηγήσουμε μετά στον κόσμο. Να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να ζούμε σε μια χώρα δύο ταχυτήτων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: