Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καμία ανησυχία για Μήτρογλου, Μανωλά!

Χαλαρά κύλησε η σημερινή μέρα πριν την… καταιγίδα. Κώστας Μήτρογλου και Μανωλάς έκαναν ατομικό –όπως κι όσοι αγωνίστηκαν με την Ιαπωνία, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία με την κατάστασή τους.

Καμία ανησυχία για Μήτρογλου, Μανωλά
Λάου-λάου ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για τον «τελικό» με την Ακτή Ελεφαντοστού, με την προσοχή όλων να στρέφεται αποκλειστικά στο ματς της Τρίτης με τους Ιβοριανούς για να έρθει το… κάτι παραπάνω στο φετινό Μουντιάλ!

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, λόγω των δύσκολων συνθηκών στο ματς με την Ιαπωνία και μετά το… πρωινό κενό, το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα) οι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις (διάρκειας περίπου 45 λεπτών) στο Αρακαζού.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στους Ιάπωνες (συμπεριλαμβανομένου και των Καραγκούνη, Γκέκα) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Μόνο ο Σαλπιγγίδης (που έπαιξε λίγο) έκανε κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι έκαναν και ένα «τύπου» διτέρματος σε μικρό χώρο, απ’ το οποίο φυσικά δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

Η κατάσταση των Κώστα Μανωλά και Κώστα Μήτρογλου δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Από αύριο αμφότεροι θα μπουν σε φουλ ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου για τον υπέρ πάντων αγώνα με τους Αφρικανούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: