Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Εν αναμονή απαντήσεων…!!

Επίσημες προτάσεις έχει καταθέσει η ΑΕΚ στους Ντάγκαν Μρτζα, Κάρλος Κάλβο και πλέον περιμένει άμεσα τις απαντήσεις τους. «Η Νότιγχαμ θέλει αν αφήσει τον Τζεμπούρ».

Εν αναμονή απαντήσεων…
Ο Ντάγκαν Μρτζα και ο Κάρλος Κάλβο έχουν στα χέρια τους επίσημες προτάσεις από την ΑΕΚ, η οποία πλέον περιμένει τις απαντήσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Σέρβος φορ μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και η «Ένωση» κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτησή του, καταθέτοντας προσφορά που μόνο αδιάφορο δεν άφησε τον παίκτη.

Απλώς ο 30χρονο άσος ζήτησε λίγο χρόνο, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του.

Όσον αφορά τον Ισπανό, ο «Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με την Skoda Ξάνθη και πλέον εκείνο που διαπραγματεύεται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τις ετήσιες απολαβές του. Η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι μικρή και σύντομα θα έχει ξεκαθαρίσει και αυτή η υπόθεση.

Για τον Ράφικ Τζεμπούρ, τώρα, ο συντάκτης της «Nottingham Post», Πολ Τέιλορ, τόνισε στην «Ώρα των σπορ» για το θέμα του Γαλλοαλγερινού άσου:

«Το μόνο σίγουρο είανι ότι θα φύγει από την ομάδα. Ο νέος προπονητής δεν τον υπολογίζει και όπως έχει φανεί ούτε ο ίδιος ο παίκτης έχει τη διάθεση να μείνει. Πάντως, η Νότιγχαμ ήδη έχει αποκτήσει δύο επιθετικούς και κινείται για ακόμη έναν και δεν έχει στα σχέδιά της τον Τζεμπούρ. Είναι ο πρώτος στη λίστα για να αποχωρήσει. Εξάλλου, πρόκειται για έναν παίκτη που δεν κατάφερε ούτε να προσαρμοστεί, ούτε να προσφέρει. Εκείνο που μένει, είναι να φανεί με ποιον τρόπο θα φύγει. Υπάρχει αν καταλαβαίνω καλά η πρόθεση να δώσει ακόμα και κάποια χρήματα η Νότιγχαμ, για να βγάλει το “διαζύγιο”. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: