Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Με Κάρα και Σάλπι!

Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης στη θέση των Κατσουράνη (τιμωρημένος) και Φετφατζίδη, αντίστοιχα θα είναι οι δύο αλλαγές του Φερνάντο Σάντος εν όψει Ακτής Ελεφαντοστού. Γκέκας ή Μήτρογλου στην κορυφή.

Με Κάρα και Σάλπι
Ο Φερνάντο Σάντος σχεδιάζει την τακτική και τον τρόπο αντιμετώπισης της Ακτής Ελεφαντοστού την στιγμή που δείχνει να καταλήγει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα της Εθνικής. Να αναφέρουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να αναλύσει από σήμερα τους «Ελέφαντες» στους διεθνείς μέσω βίντεο, επιλέγοντας χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια τους με Ιαπωνία και Κολομβία.

Στο μυαλό του Πορτογάλου υπάρχει η σκέψη να κάνει σίγουρα δύο αλλαγές μπορεί και τρεις σε σχέση με το δεύτερο ματς κόντρα στην Ιαπωνία. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στον αγώνα με τους Ιάπωνες και έτσι θα πάρει τη θέση του ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Γιάννης Μανιάτης θα γίνει το «εξάρι», ο Παναγιώτης Κονέ θα παίξει ως δεξιός εσωτερικός χαφ και ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» αριστερά.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν μπορεί να κριθεί ιδιαίτερα διότι αγωνίστηκε λίγο ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να ποντάρει στην εμπειρία και την ικανότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια. Έτσι λοιπόν, στο δεξί άκρο της επίθεσης επιστρέφει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Το δίλημμα του Πορτογάλου προπονητή για την ώρα είναι ποιος παίκτης θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Θα διατηρηθεί ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και από σήμερα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ή θα επιλεγεί ο Φάνης Γκέκας; Δοκιμές δεν έγιναν στην προπόνηση του Σαββάτου, φαίνεται όμως να έχει ένα προβάδισμα ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι υπόλοιποι οκτώ θα διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 23:00 ώρα Ελλάδος στο «Estadio Lourival Baptista» και θα είναι κλειστή. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Φερνάντο Σάντος να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: