Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Το ματς των… φαβορί!!

Βέλγιο και Ρωσία διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους «κόκκινους διαβόλους» να θέλουν τη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του Μουντιάλ και την «αρκούδα» να επιθυμεί να κάνει… σεφτέ!

Το ματς των… φαβορί
Το Βέλγιο και η Ρωσία ήταν εξ’ αρχής τα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (19:00).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να κάνουν το… καθήκον τους στην πρεμιέρα κόντρα στην Αλγερία, την οποία νίκησαν με σκορ 2-1 και πήραν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς.

Από την πλευρά της, η ομάδα του (ακριβοπληρωμένου) Φάμπιο Καπέλο τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Κορέα και τελικά το ματς ήρθε ισόπαλο (1-1).

Τώρα οι δύο ομάδες αναμετρώνται μετά από δώδεκα χρόνια, όταν οι Βέλγοι είχαν καταφέρει να περάσουν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Άπω Ανατολής και τόνισε οι πρώτοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-2 των Ρώσων.

Με νίκη το Βέλγιο προκρίνεται στην επόμενη φάση και βάζει… δύσκολα στη Ρωσία, η οποία στην τελευταία αγωνιστική θα χρειαστεί να νικήσει την μαχητική Αλγερία που – όπως έδειξε στο πρώτο ματς της διοργάνωσης – δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολο θύμα για καμία ομάδα του όγδοου ομίλου.

Οι πιθανές συνθέσεις

inner

Πηγή: SportDay

Δεν υπάρχουν σχόλια: