Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τον ανακοινώνει!

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για την Skoda Ξάνθη, με τον Χρήστο Πανόπουλου να ανακοινώνει τον «εκλεκτό» για τον πάγκο της ομάδας.

Τον ανακοινώνει
Τέλος στο πολύκροτο σίριαλ του νέου προπονητή της Skoda Ξάνθης αναμένεται να βάλει ο Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος θα ανακοινώσει το όνομα του «εκλεκτού» που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εν όψει την νέας σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ αναμένεται να έχει εκ νέου συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου και τον σκάουτερ, Κώστα Κωνσταντινίδη, προκειμένου να αξιολογήσει όλες τις λύσεις και να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του ισχυρού άνδρα του συλλόγου και όλα τα θέματα είναι ανοιχτά.

Με την ανακοίνωση της πρόσληψης του νέου προπονητή, θα υπάρξει… συνέχεια με τις συμφωνίες με τους παίκτες που φέρονται να απασχολούν τους Ακρίτες (όπως για παράδειγμα ο Τζάνης, για τον οποίο πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: