Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ψάχνει για τον καλύτερο!

Ανοιχτή παραμένει για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Φινμπόγκασον, ενώ παράλληλα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για την επίθεση με στόχο να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση.

Ψάχνει για τον καλύτερο
Η μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό, στον οποίο έχουν αρχίσει να εξετάζουν πιο «ζεστά» τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών που έχουν ξεχωρίσει.

Μία από αυτές είναι εκείνη του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες και τώρα φέρεται να ψάχνει ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

Τις επαφές για τον Γάλλο επιθετικό θα αναλάβει ο Πιέρ Ισά, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Μαρσέιγ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που φέρονται να αρέσουν στους «ερυθρόλευκους», όπως ο Νιάνγκ της Μίλαν και ο Όλα Τοϊβόνεν που εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα.

Εκτός από την επίθεση, οι πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και στη θέση του εξτρέμ, με τον Τζόελ Κάμπελ να είναι απίθανο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Για τη συγκεκριμένη θέση έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, όπως ο Κοσταρικανός Μπολάνιος της Κοπεγχάγης, ο Ντορμάζ της Γαλατασαράι και ο Μπόγια της Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τον Καπέλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είναι αρκετά ακριβός και ο Όσκαρ Τρέχο είναι πιο πολύ δεύτερος φορ παρά ακραίος επιθετικός.

Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Παϊτίμ Κασάμι να μείνει ελεύθερος από τη Φούλαμ και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, υπογράφοντας στους Πειραιώτες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: