Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Προχωράει για τους επόμενους!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την παραμονή (και) των Σίλντενφελντ, Αμπέντ.

Προχωράει για τους επόμενους
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2017 θα συνεχίσει να φοράει ο Κάρλος Ζέκα και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν για τις επόμενες υποθέσεις που αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Εκτός από την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου, με τον οποίο το «τριφύλλι» τα έχει βρει σε όλα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει να κρατήσει και τους ποδοσφαιριστές που φέτος ήταν στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ο λόγος για τον Μεχντί Αμπέντ και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης στόπερ είναι στη Βραζιλία με την εθνική Κροατία, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ θα έχει επαφές με τον εκπρόσωπό του (Μάριο Κνεζ) που προσπαθεί να βρει λύση για να φύγει από την Ντιναμό Μόσχας και ο μάνατζερ του διεθνούς στόπερ θα προτείνει κάποια πράγματα από πλευράς «πράσινων», ώστε να πείσει τους Ρώσους να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Η υπόθεση είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει αύριο, όταν και θα υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών (του εκπροσώπου του «Σίφο» με τους Μοσχοβίτες).

Όσον αφορά τώρα τον Αλγερινό χαφ, οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Νιούκαστλ, η οποία δεν υπολογίζει τον παίκτη και αναζητείται η «χρυσή τομή» για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια για την επέκταση του δανεισμού, από τη στιγμή που είναι δύσκολη η αποδέσμευσή του με την προοπτική να πάρει ένα ποσοστό από την πώληση του παίκτη στο μέλλον. Οι επόμενες 2-3 μέρες θεωρούνται κρίσιμες και ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε νεότερα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: