Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Βουγιόσεβιτς: «Είχα πρόταση απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά»

Στην αποκάλυψη πως είχε πρόταση για να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος όμως δεν ήθελε να φύγει απ’ την Παρτιζάν.

Βουγιόσεβιτς: «Είχα πρόταση απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά»
Είδηση έβγαλαν τα επινίκια της κατάκτησης του 13ου σερί πρωταθλήματος για την Παρτιζάν. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός των Σέρβων, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αποκάλυψε πως είχε δεχθεί κρούση απ’ τον Παναθηναϊκό, για να αναλάβει τα ηνία του, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να αλλάξει ομάδα.

«Είχα πρόταση απ’ τον Παναθηναϊκό για τη νέα χρονιά, ωστόσο τα πλάνα μου συμβαδίζουν με αυτά της Παρτιζάν και δεν είχα σκοπό να φύγω», είπε ο 55χρονος τεχνικός, ενώ την παραμονή τους στους πρωταθλητές προανήγγειλε και το «μεγάλο αστέρι» του συλλόγου, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Βουγιόσεβιτς είναι απ' τους άκρως επιτυχημένους προπονητές στην χώρα του, έχοντας συνδέσει το όνομά του με την Παρτιζάν κι έχοντας κατακτήσει συνολικά στην καριέρα του 12 πρωταθλήματα, πριν και μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ενώ το 1989 είχε σηκώσει και τον μοναδικό του ευρωπαϊκό τίτλο, το Κόρατς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: