Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Στο τραπέζι και η αγορά ΑΦΜ!!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον –πλέον- αναμένεται η Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη καθώς σε αυτή θα συζητηθεί –για πρώτη φορά- το ζήτημα της αγοράς ΑΦΜ.

Στο τραπέζι και η αγορά ΑΦΜ
Η απόφαση της Κοινωνίας Μελών Άρη να προσθέσει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης την κατάθεση και ανάλυση προτάσεων υποψηφίων σχημάτων για ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ και αλλά και την αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας πλέον έχει δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Γενική Συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη.

Όπως διευκρίνιζαν χθες από την «ΚΜΑ» στη συνέλευση της Τετάρτης δεν πρόκειται να τεθεί κάποιο από αυτά τα θέματα σε ψηφοφορία.

Θα αναλυθούν διεξοδικά και οι τέσσερις δρόμοι που υπάρχουν για την ΠΑΕ από τους ειδικούς (ο Αργυριάδης για παράδειγμα θα αναλύει το 106ια) ώστε ο κόσμος να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά.

Αυτό που σίγουρα προκύπτει μετά τα νέα δεδομένα είναι μια… πίεση προς τον Παναγιώτη Στεφανίδη, ειδικά από τη στιγμή που τέθηκε και θέμα κατάθεσης για ανάληψη της διοίκησης ύστερα από επιστολή που εστάλη και που προφανώς να σχετίζεται με κυοφορούμενη πρόταση που θα… σκάσει την προσεχή Τετάρτη.

Η πορεία που θα έχει η γενική συνέλευση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα παρουσιάσει ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: