Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Μήτρογλου… προσεχώς!!

Κάθε άλλο παρά… συμφωνεί η εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Κώστα Μήτρογλου με τα σενάρια που θέλουν «τελειωμένη» τη μεταγραφή του στην Μπεσίκτας. «Μετά το Μουντιάλ η απόφασή του», ξεκαθαρίζεται.

Μήτρογλου… προσεχώς
Τους τόνους στο θέμα του Κώστα Μήτρογλου -και της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Μπεσίκτας- χαμηλώνει η πλευρά του Έλληνα επιθετικού.

Παρά τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που παρουσιάζουν ως δεδομένη τη μεταγραφή και τον παρουσιάζουν μάλιστα να έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο, η εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μήτρογλου τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Άλλωστε, όπως σημειώνεται, ο παίκτης έχει αποκλειστικά στραμμένο το ενδιαφέρον του αυτές τις μέρες στην προσπάθεια της Εθνικής στο Μουντιάλ. Και παρόλο που δεν διαψεύδεται το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, τονίζεται πως δεν έχει καταλήξει ακόμα τι θα κάνει και οι αποφάσεις για το μέλλον του θα ληφθούν μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Τότε που θα φανεί αν υπάρχει περίπτωση να μείνει στη Φούλαμ (η οποία τον υπολογίζει ως βασικό την επόμενη σεζόν), αν θα πωληθεί από τον αγγλικό σύλλογο ή αν θα δοθεί δανεικός -όπως αναφέρουν και τα σενάρια για την Μπεσίκτας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: