Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ομπράντοβιτς: «Μας προσέβαλαν…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τους επεισοδιακούς τελικούς στην Τουρκία, που βρήκαν τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πρωταθλήτρια χωρίς… αγώνα.

Ομπράντοβιτς: «Μας προσέβαλαν…»
Δεν χάρηκε όπως θα ήθελε τον τίτλο στην Τουρκία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, αφού η Γαλατάσαραϊ δεν κατέβηκε στον έβδομο και τελευταίο τελικό διαμαρτυρόμενη για τη μη τιμωρία της έδρας της ομάδας του «Ζοτς».

«Η Τουρκία έχει δύο ομάδες για τις οποίες θα πρέπει να αισθάνεται περήφανη. Αυτή η αντιπαλότητα είναι όμορφη όσο μένει σε αθλητικά πλαίσια, αλλά όταν ξεφεύγει από αυτά τα πράγματα γίνονται δυσάρεστα. Εγώ προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια των τελικών. Μιλούσα για μπάσκετ και ζητούσα από τους φιλάθλους να έχουν κοινή λογική. Αν το έκαναν όλοι αυτό, τότε θα μιλούσαμε μόνο για μπάσκετ. Δεν μου αρέσουν οι χούλιγκανς κι αυτό αφορά και τη δική μου ομάδα. Όταν πήγαμε στο γήπεδό τους, όλοι μας έβριζαν χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν και δεν αντιδράσαμε σε καμιά στιγμή. Μας προσέβαλαν», τόνισε ο «Ζοτς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: