Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Εθνική… σεφ!!!

Το τραπέζι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Εθνικής έκανε η ΕΠΟ και επί τη ευκαιρία η Αλέκα Ξένου ξεδίπλωσε τις αρετές της…

Εθνική… σεφ!
Η μαγείρισσα της Εθνικής, Αλέκα Ξένου ετοίμασε το τραπέζι που παρέθεσε η ομοσπονδία στους Έλληνες δημοσιογράφους και βέβαια όπως καταλαβαίνεται το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Το μενού περιελάμβανε διάφορες σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών, κρέας, ψάρι και φυσικά εξαιρετικά γλυκά.

Η αγαπημένη σεφ των διεθνών, Αλέκα Ξένου βρίσκεται στις αποστολές της «γαλανόλευκης» τα τελευταία χρόνια, από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και φροντίζει τη διατροφή των παικτών πάντα σε συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν αδυναμία στα γλυκά της Αλέκας Ξένου και όποτε τους δοθεί η ευκαιρία δεν την αφήνουν να πάει χαμένη... Άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί διεθνείς έσβησαν κεράκια στην τούρτα γενεθλίων τους, οπότε καταλαβαίνεται τι ακολούθησε. Πάντα όμως, μέσα στα επιτρεπτά όρια του καθημερινού προγράμματος διατροφής της Εθνικής.

Ευχαριστήσαμε την Αλέκα Ξένου και εκείνη με τη σειρά της αφού μας είπε ότι ήταν χαρά της να μας περιποιηθεί, αποσύρθηκε στο δωμάτιο γιατί την περίμενε πολλή δουλειά την επόμενη μέρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: