Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Αήττητη στον ημιτελικό του Rimini Cup η Κ15 του ΠΑΟΚ!!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποιεί η Κ15 του ΠΑΟΚ στο Rimini Cup, που διεξάγεται στη Γερμανία. Με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς την πρώτη μέρα του τουρνουά, πέρασε με άνεση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη επί της Μικτής Βαυαρίας, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Χατζηδίμπας στο 28′ με πλασέ, καθώς η ασίστ του Αηδονίδη τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Κοντοθανάση, τον Ευθυμίου και τον Ιλιτς να δώσει διάσταση στο σκορ.Ακολούθησε το ματς με τη Ζενίτ, το οποίο επίσης κέρδισε 1-0 ο ΠΑΟΚ με εκπληκτικό γκολ του Υφαντίδη μετά από ατομική ενέργεια.
Τελευταίο ματς της  ημέρας ήταν αυτό κόντρα στην Σβάινφουρτ, την οποία οι παίκτες του Αλέξη Τασούλη… καθάρισαν με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Ιλιτς έπειτα από ασίστ του Δραγάνη, ο Αλωπούδης με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0, ο Υφαντίδης το 3-0 μετά από κάθετη πάσα του Δημητρακόπουλου και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Δραγάνης.
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους Ελληνες ομογενείς που ζουν στη Γερμανία και για μία ακόμα φορά «αγκάλιασαν» την αποστολή του ΠΑΟΚ και την έκαναν να αισθανθεί σαν το σπίτι της.
Οι φίλοι του Δικεφάλου στη Γερμανία είναι συνεχώς δίπλα στην Κ15 και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες των παιδιών.
Πηγή: sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: