Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«Κόκκινος διάβολος» μέχρι το 2018 ο Βαλένσια!!

Στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αντόνιο Βαλένσια μέχρι το 2018, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

«Κόκκινος διάβολος» μέχρι το 2018 ο Βαλένσια
Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ αρκετοί παίκτες είναι αμφίβολοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αντόνιο Βαλένσια δεν βρίσκεται ανάμεσά τους, καθώς ανανέωσε με τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το 2018.

Ο διεθνής μέσος από τον Ισημερινό, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του βρετανικού συλλόγου, όπου και ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για εμένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γιατί είμαι ο πρώτος παίκτης του Ισημερινού που κερδίζει το πρωτάθλημα της Premier League. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Λουίς Φαν Χααλ. Υπάρχει εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα στο σύλλογο και είμαστε όλοι αποφασισμένοι να γυρίσουμε πίσω στις νίκες», δήλωσε ο 28χρονος.

Φέτος ο διεθνής μέσος μέτρησε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ στους συμπαίκτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: