Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«Χτυπάει» Γκολάσα ο ΠΑΟΚ!!

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φέρνουν στην Ελλάδα τον Ισραηλινό άσο κι ενώ λέγεται πως πρέπει να ξεπεραστεί ένα… οικονομικό εμπόδιο.

«Χτυπάει» Γκολάσα ο ΠΑΟΚ
Κοντά στο να προχωρήσει στη δεύτερη καλοκαιρινή του μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα και βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών η ελληνική ομάδα… πιέζει για να κάνει δικό της τον 22χρονο άσο.

Ποιος είναι όμως ο Γκολάσα; Πρόκειται για διεθνή Ισραηλινό μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται τόσο ως δεκάρι, όσο και στα άκρα της επίθεσης και έχει φτιάξει το όνομά του στην Μακάμπι Χάιφα στην οποία αγωνίζεται απ’ την αρχή της καριέρας του.

Μάλιστα τον Οκτώβριο του 2013 είχε βρει δίχτυα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι στο τέλος είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 3-2.

Οι επαφές είναι σε προχωρημένο επίπεδο και βάσει των όσων αναφέρονται στην χώρα του, το deal μοιάζει πολύ καλά. Απ’ την άλλη, βέβαια, υπάρχει και ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. Ο παίκτης ναι μεν μένει ελεύθερος απ’ την Μακάμπι, ωστόσο επειδή «βγήκε» απ’ τις ακαδημίες της, ο ΠΑΟΚ πρέπει να καταβάλλει τροφεία, τα οποία λίγο-πολύ υπολογίζονται –χωρίς να επιβεβαιώνεται- περίπου στα 500.000 ευρώ!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: