Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ή θα κλείσει ή θα ανοίξει πολλά στόματα…!

«Ντου από Παντού» για την εθνική που είτε προκριθεί, είτε αποκλειστεί, ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα γίνει χαμός… Εδώ, λοιπόν, που έφτασε η κατάσταση, ένα είναι το σίγουρο. Ότι είτε προκριθεί η εθνική, είτε αποκλειστεί, τον γενικό χαμό δεν τον γλιτώνουμε.
Σε περίπτωση πρόκρισης
Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι εκεί στο 90φευγα βάζει ένα γκολ ο γίγαντας ο Καραγκούνης και η Ελλάδα κερδίζει 1-0 την Ακτή Ελεφαντοστού.
Δεν θα γίνει κόλαση; Όχι μόνο από πανηγύρια, αλλά κι επειδή θα κλείσουν πολλά στόματα. Έτσι είναι. Τόσες μέρες δεν είναι και λίγοι αυτοί που βγάζουν χολή. Και τι δεν έχουν σούρει στην εθνική. Επειδή δεν παίζει μπάλα, επειδή δεν βάζει γκολ και λοιπά.
Σε περίπτωση αποκλεισμού
Αν, όμως, χάσει η εθνική, τότε δεν θα κλείσει στόματα, αλλά θα τα… ανοίξει. Εκεί, δηλαδή, που γκρινιάζανε μια φορά κάποιοι, τώρα θα γκρινιάζουν δυο. Κι εκεί που μέχρι τώρα μερικοί ήταν ψύχραιμοι κι έλεγαν «κάτσε να δούμε τι θα γίνει», θα αρχίσουν κι αυτοί να πετάνε μπηχτές.
Σίγουρος ο πάταγος
Είτε έτσι, λοιπόν, είτε γιουβέτσι, θα γίνει πάταγος μετά το τρίτο ματς.
Να γελάσει και το χειλάκι
Από εκεί και πέρα, βέβαια, μακάρι η Ελλάδα να προκριθεί. Αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Δεν βλέπετε τι γίνεται; Τόσες μέρες που ξεκίνησε το μουντιάλ κι έχει ανάψει η κουβέντα για τα καλά για το παγκόσμιο κύπελλο. Όσο είναι μέσα και η εθνική, λοιπόν, τόσο το καλύτερο. Να γελάσει και λίγο το χειλάκι του Έλληνα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: