Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ντόρσεϊ: «Μου έχει ξανασυμβεί, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό»

Οι ρατσιστικές επιθέσεις από τους οπαδούς δεν… αγγίζουν τον Τζόι Ντόρσεϊ, όπως δήλωσε ο ίδιος στα Μέσα της Ισπανίας, με αφορμή εκείνη που δέχθηκε στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, στη Μαδρίτη.

Ντόρσεϊ: «Μου έχει ξανασυμβεί, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό»
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τζόι Ντόρσεϊ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια ενός ματς, όπως δήλωσε ο ίδιος με αφορμή τον «οπαδό-μαϊμού» στον πρώτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, στη Μαδρίτη, ανάμεσα σε Ρέαλ και Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως έχει γίνει αποδέκτης παρόμοιων… συμπεριφορών όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως αυτές οι… εκδηλώσεις του κοινού δεν τον αγγίζουν!

«Αυτό μου έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί προσπαθούν να μπουν στο μυαλό σου και να σε επηρεάσουν και να σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού, για να έχει η ομάδα τους ευκαιρία να νικήσει. Όπως είπα και στους προπονητές μου, το χρησιμοποιώ ως έξτρα κίνητρο για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος στο παρκέ. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και σήμερα», δήλωσε ο Τζόι Ντόρσεϊ με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στον πρώτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, στη Μαδρίτη.

Όπως είναι φυσικό, η ισπανική λίγκα δεν άφησε… ασχολίαστο το περιστατικό, καταδικάζοντας μέσω ανακοίνωσης τα όσα έγιναν: «Η ισπανική λίγκα εκφράζει την αποστροφή της εναντίον κάθε συμπεριφοράς ξενοφοβίας, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό γενικά και ειδικότερα στη διοργάνωση της».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: