Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Αγγλικές «σειρήνες» για Δεληζήση!

Πρόταση από ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει ο Γιώργος Δεληζήσης που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο. Ποιος ο ρόλος του Λόρι Σάντσες στο... φλερτ για τον αμυντικό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αγγλικές «σειρήνες» για Δεληζήση
Τα βλέμματα «μαγνήτισε» ο Γιώργος Δεληζήσης με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 27χρονος υψηλόσωμος αμυντικός έχει δεχθεί επίσημη κρούση από ομάδα της Τσάμπιονσιπ – δίχως να διαρρέεται ακόμα το όνομά της- και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Νησί!

Κι αν συνυπολογίσουμε τον υποβιβασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας» κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του στη Ριζούπολη. Ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται πως ζήτησε πληροφορίες για τον Δεληζήση απ’ τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσες, ο οποίος έδωσε τις καλύτερες συστάσεις, κάτι που «ενεργοποίησε» ακόμα περισσότερο την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Ο παίκτης ήταν... ογκόλιθος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, όπου είχε γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές και 3 γκολ στη Σούπερ Λίγκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: