Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

«Δεν βάζει πάγο μόνο ο Ρονάλντο»

Θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις εικόνες του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί με πάγο από την προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας πήρε ο Έλντερ Ποστίγκα.

«Δεν βάζει πάγο μόνο ο Ρονάλντο»
Μεγάλο κουβέντα έχει ανοίξει σε όλον τον κόσμο για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, πόσω μάλλον μετά τις εικόνες που δείχνουν τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποχωρεί με πάγο από την προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας.

Αυτή ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου ο Έλντερ Ποστίγκα, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι μόνο ο μεγάλος σταρ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας που καταφεύγει στη συγκεκριμένη κίνηση αλλά και άλλοι παίκτες, απλώς για εκείνους δεν έχει δοθεί τόση διάσταση.

«Προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα κάθε μέρα και είναι στα καλύτερά του, όπως τον έχουμε συνηθίσει. Μετά την προπόνηση δέκα παίκτες χρησιμοποίησαν πάγκο. Δεν αυτός λόγος για να δημιουργήσουμε φήμες για τον Ρονάλντο», τόνισε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της Βαλένθια, υπογραμμίζοντας:

«Ο πάγος είναι απολύτως φυσιολογικός. Είναι μία συνηθισμένη επιλογή μετά την προπόνηση».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι επόμενος αντίπαλος των Ιβήρων είναι οι ΗΠΑ και χρειάζονται τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: