Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Σαν «βασίλισσα»

Η ήττα στον πρώτο τελικό πείσμωσε τη Ρεάλ, που νίκησε 87-78 την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη στον δεύτερο τελικό της ACB, «ρέφαρε» το άσχημο αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.

Σαν «βασίλισσα»
Η Ρεάλ νίκησε 87-78 την Μπαρτσελόνα στο «Παλάσιος Ντε Λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης στον δεύτερο τελικό της ισπανικής ACB και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά, μετά το brerak των «μπλαουγκράνα» την περασμένη Πέμπτη και η σειρά πλέον μεταφέρεται την ερχόμενη Τρίτη στην Καταλανία.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο ήταν ανώτεροι στις τρεις πρώτες περιόδους και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με +15, όμως ο τραυματισμός του Ρούντι Φερνάντεθ και η έξοδός του από το παρκέ, βοήθησε τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να μειώσουν στο 5. Όμως στην τέταρτη περίοδο, τα συνεχόμενα τρίποντα των «μερένχες» και η επανείσοδος του Ρούντι έφεραν ένα 8-0 σερί και ένα +12 στη Ρεάλ, που έφτασε στη συνέχεια στην επικράτηση.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά των Σέρχιο Ροντρίγκεθ (12 πόντοι), Τρέμελ Ντάρντεν (12 πόντοι), Σάλαχ Μέχρι (11 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Φελίπε Ρέγιες (10 πόντοι, 6 ριμπάουντ). Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 12 πόντους (3/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/6 βολές), 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα σε 20', συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Από την Μπαρτσελόνα, η τριάδα Όλεσον (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Ναβάρο (15 πόντοι) και Χουέρτας (11 πόντοι) στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Κώστας Παπανικολάου σε 17' πέτυχε μόλις 2 πόντους (1/2 δίποντα) και μάζεψε 2 ριμπάουντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: