Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Μήτρογλου: «Το ‘χουμε ξανακάνει…»

Οδηγός για το τι πρέπει να κάνει η Εθνική κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού αποτελεί το πρόσφατο παρελθόν, όπως τόνισε ο Κώστας Μήτρογλου. «Θα είμαι έτοιμος», πρόσθεσε για το ματς με τους Ιβοριανούς.

Μήτρογλου: «Το ‘χουμε ξανακάνει…»
Το 2012 το έκαναν κόντρα στη Ρωσία. Το 2014 καλούνται να κάνουν κάτι ανάλογο απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Και το τότε παιχνίδι αποτελεί τον οδηγό –σύμφωνα με τον Κώστα Μήτρογλου- πάνω στον οποίο θα πρέπει να στηρίξει το παιχνίδι της η Εθνική και να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Ντρογκμπά και την παρέα του.

Ερωτηθείς για τη δική του κατάσταση, εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος πως θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο στόχο της πρόκρισης.

«Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Μακάρι να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά για να κάνω αυτό που πρέπει. Το σημαντικό είναι η δική μας ομάδα. Η Ακτή έχει δυνατή ομάδα και καλούς παίκτες. Για εμάς είναι τελικός. Πρέπει να νικήσουμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε ο «Μητρογκόλ»:

«Το έχουμε ξανακάνει, όπως με τη Ρωσία. Θα ακούσουμε τι θα μας πει ο προπονητής. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Η Ακτή έχει δυνατούς παίκτες όπως ο Ντρογκμπά. Αύριο θα κάνω προπόνηση και θα δω σε τι κατάσταση είμαι. Αύριο θα μπω κανονικά. Αισθάνομαι πολύ καλά για να παίξω κόντρα στην Ακτή».

Για το πρόβλημα του γκολ, σχολίασε: «Είναι στο πρόγραμμα να μην σκοράρεις. Με λίγο τύχη θα σκοράρουμε».

Από την πλευρά του ο Χολέβας, ανέφερε: «Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Ιαπωνία παίζοντας με 10 παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη. Στο ματς με την Κολομβία δεν παίξαμε καλά. Δεν παλέψαμε, δεν τα δώσαμε όλα, δεν μπήκαμε καλά. Στην αποβολή του Κατσουράνη, δείξαμε πίστη. Τώρα η τύχη είναι στα χέρια μας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μπούμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: