Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ποιος Φετφατζίδης ρε; Ένα σουτ ξεψυχισμένο έκανε!!

Τρελαμένος Αλέφαντος στον sportdog για την Εθνική! Ποιος διεθνής χάνει λάδια και ποιος είναι ανύπαρκτος; Τι λέει για την κατάσταση του Μήτρογλου - "Μόνο ταμπούρι μπορούν"!Θα τα λέμε από εδώ το καλοκαίρι για το Μουντιάλ. Η Εθνική δεν άρχισε καλά τα ματς της προετοιμασίας. Μεγαλοποιήθηκαν οι Πορτογάλοι, άλλη ομάδα είναι η Πορτογαλία χωρίς Ρονάλντο, χωρίς Πέπε πίσω, δεν έπαιξε και ο Κοεντράο.

Ειδικά όμως χωρίς Ρονάλντο αυτή η ομάδα είναι μέτρια και έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Αλλά και με τον Ρονάλντο μέσα, έτσι όπως την είδα την Πορτογαλία, δεν πιστεύω ότι θα είναι για μεγάλα πράγματα. Θα φτάσει ως ένα σημείο αλλά δεν τη βλέπω για πολύ μακριά.

Η Εθνική μας τα έχω ξαναπεί, με αυτούς τους παίκτες που έχει, αυτό το ποδόσφαιρο θα παίζει. Μία ομάδα που δεν πείθει, μια ομάδα κουραστική, μία ομάδα για να παίζει ταμπούρι πίσω, με αυτά τα υλικά αυτό το φαγητό μπορεί να φτιάξει.

Δεν έχουν σχέση οι παίκτες μας του 2004 με αυτούς τώρα. Και αν κάποια λίγα ονόματα είναι ίδια, δεν έχουν καμία σχέση οι ηλικίες τους. Τότε είχαμε πολύ καλούς παίκτες σε όχι ξεζουμισμένες ηλικίες.

Ακόμα και καλοί μας παίκτες είναι σε πτώση. Βλέπω λόγου χάρη τον Τοροσίδη, δεν είναι όπως ήταν. Χάνει λάδια. Ο Χολέμπας φέτος δεν είχε καλή χρονιά. Ο Μανωλάς που τον έβγαλαν διακριθέντα, εγώ είδα ότι έκανε 5 λάθη. Ο Παπασταθόπουλος και ο Μόρας που μπήκε, όπως και ο Μανωλάς, είναι μόνο για να κόβουν.

Μπάλα δεν μπορείς να δεις από αυτήν την ομάδα. Το πρόβλημα στο κέντρο είναι σοβαρό. Ήταν απογοητευτικά τα χαφ. Ο Μανιάτης είναι πεσμένος, δεν τραβάει. Με Κατσουράνη και Τζιόλη φτιάχνουν αργή τριάδα. Πέρασαν και τα χρόνια, βαραίνουν οι ηλικίες.

Μπαίνει και ο Καραγκούνης να κρατήσει την μπάλα, τα ίδια και τα ίδια, αργότητα στα χαφ. Και ο Χριστοδουλόπουλος που μπήκε, ενώ είναι νέος, άλλη αργότητα αυτός.

Ο Μήτρογλου πολύ πεσμένος, δεν ξέρω τι έχει συμβεί με το πόδι του, είναι αγνώριστος. Ελπίζω να συνέλθει. Ο Σαμαράς ήταν ανύπαρκτος, απογοητευτικός. Ο Σαλπιγγίδης ήταν ο συνηθισμένος Σαλπιγγίδης, βαραίνει και σε αυτόν η ηλικία.

Με τα χίλια ζόρια να σηκώσουνε τον Φετφατζίδη ο οποίος τι έκανε, έκλεψε την μπάλα κι έκανε μια μπούκα, όταν όμως έφτασε μπροστά στον τερματοφύλακα σούταρε ένα σουτ ξεψυχισμένο. Δεν το έχει το γκολ.

Αυτά είδα εγώ. Μακάρι να παίξει καλύτερα η ομάδα να πω άλλα. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Σφικτά πίσω, ταμπουρωμένοι, θα πάρουν ίσως κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά από μπάλα καλή δεν περιμένω...

Έλεγαν ορισμένοι άσχετοι από ποδόσφαιρο ότι ήταν αναχρονιστικά αυτά που έλεγα για το 5-3-2. Ήρθε όμως η εξέλιξη του ποδοσφαίρου και τους βούλωσε το στόμα.

Ο Ρεχάγκελ πήρε το EURO χρησιμοποιώντας σε ορισμένα διαστήματα αυτήν την τακτική. Τα τελευταία χρόνια σημαντικές ιταλικές ομάδες παίζουνε αυτήν την τακτική.

Και είδα προχθές τον Φαν Χάαλ, έπαιξε η Εθνική Ολλανδίας 5-3-2 με την Γκάνα! Η Εθνική Ολλανδίας ρε που μια ζωή έπαιζε 4-3-3, ο Φαν Χάαλ που έχει δουλέψει σε τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες, έχει πάει Μπαρτσελόνα, έχει πάει Μπάγερν, έχει παίξει τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πάρει μεγάλες Κούπες.

Και όμως κύριοι άσχετοι ο Φαν Χάαλ με την Εθνική Ολλανδίας προχθές έπαιξε 5-3-2. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα! Νίκησε η Ολλανδία. Έκανα ζάπινγκ με το ματς της Εθνικής μας και κοιτούσα Ολλανδία, είδα ότι το έπαιξε καλά ο Φαν Χάαλ. Με Φαν Πέρσι και Ρόμπεν μπροστά, και πίσω τους τον Σνάιντερ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: