Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Χαραλαμπόπουλος: «Πιο έτοιμος από ποτέ»

Αποφασισμένος να αρπάξει όσες ευκαιρίες του δοθούν από τον Παναθηναϊκό κι έτοιμος για ακόμη περισσότερη δουλειά δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Χαραλαμπόπουλος: «Πιο έτοιμος από ποτέ»
Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Εθνική Εφήβων, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδειξε σε όλους το ταλέντο του. Ο 17χρονος φόργουορντ παραμένει προσγειωμένος, αλλά είναι έτοιμος για… εκτόξευση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, μίλησε στην «Πράσινη» για:

-τη χρονιά που έρχεται με τον Παναθηναϊκό: «Οι προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό με έχουν αλλάξει τελείως. Και ο τρόπος που παίζω είναι διαφορετικός, αλλά και ο τρόπος που συμπεριφέρομαι εκτός γηπέδου. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω το καλύτερο που μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την προετοιμασία του Παναθηναϊκού κι ανυπομονώ να αρχίσουν οι προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω αν νιώθω έτοιμος ακόμη, αλλά είναι σίγουρο πως είμαι πιο έτοιμος από άλλες χρονιές. Πρέπει να βελτιώσω πολλά στο παιχνίδι μου, θέλω πολλή δουλειά, αλλά νιώθω βελτιωμένος. Το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα παλέψω να ανταποκριθώ στην επόμενη πρόκληση».

-το ρόλο του ηγέτη που είχε με την Εφήβων: «Είμαστε μικροί ακόμη για να χαρακτηριζόμαστε έτσι, γιατί τώρα χτίζουμε την προσωπικότητά μας. Θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος παίκτης, ώστε να μπορέσω να σταθώ στον Παναθηναϊκό, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με μεγάλες προσδοκίες. Ελπίζω να φανώ έτοιμος την κατάλληλη στιγμή, γιατί στο μπάσκετ δεν σου δίνονται πολλές ευκαιρίες».

-τον απολογισμό με τις «μικρές» Εθνικές: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε τέτοιες διοργανώσεις και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό, αλλά η ήττα από τη Σερβία μάς άφησε στο μικρό τελικό κι εκεί χάσαμε από την Κροατία που κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Πάντως και η τέταρτη θέση είναι μεγάλη επιτυχία. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση, αλλά και ο λίγος χρόνος που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μετά την ήττα από την Αυστραλία στους ‘16’ χάσαμε το κίνητρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: