Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Το Μουντιάλ του 2022 δεν θα γίνει στο Κατάρ»!

Φωτιές… έβαλε, με δηλώσεις του, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA. Ο Τέο Ζβάντζιγκερ υποστηρίζει πως το Μουντιάλ του 2022 δεν θα γίνει στο Κατάρ. Η απάντηση εκπροσώπου της FIFA.

«Το Μουντιάλ του 2022 δεν θα γίνει στο Κατάρ»!
Αγώνας... μετ' εμποδίων έχει καταντήσει η υπόθεση του Μουντιάλ του 2022, που έχει αναλάβει το Κατάρ.

Οι φήμες που θέλουν τη FIFΑ να σκέφτεται πιθανή απόσυρση της διοργάνωσης από τους Καταριανούς, είναι βεβαιότητα για ένα μέλος της επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Τέο Ζβάντζιγκερ σε συνέντευξη του στην «Sport Bild Plus» φάνηκε σίγουρος το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 δεν θα διεξαχθεί τελικά στο Κατάρ!

«Πιστεύω πως το Μουντιάλ του 2022 δεν θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Οι γιατροί δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής υπό αυτές τις συνθήκες. Σε αυτό το θέμα επιμένω στο πρωτόκολλο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι μόνο γήπεδα. Υπάρχουν φίλαθλοι που έρχονται από όλα τα σημεία της γης, οι οποίοι προβληματίζονται για την ζέστη. Το πρώτο σοβαρό κρούσμα θα φέρει έρευνες και αυτό δεν το θέλουν τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA
», ήταν τα λόγια του Ζβάντζιγκερ.

Βέβαια, στον πρώην πρόεδρο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απάντησε αμέσως εκπρόσωπος της FIFA. «Όπως είπε και ο ίδιος ο κύριος Ζβάντζιγκερ αυτή είναι η προσωπική του άποψη», ανέφερε χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: