Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία Σα Πίντο στα Ψαχνά!

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου και, μάλιστα, θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες τη νέα του ομάδα στον αγώνα με τον Ηρακλή στα Ψαχνά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παρουσία Σα Πίντο στα Ψαχνά
Από χθες ο Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν το πρώτο όνομα που εξετάστηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Παράσχου και ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί του, καθώς ήταν ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Παρότι οι προτάσεις από διάφορους μάνατζερ έπεφταν σα βροχή στα γραφεία του συλλόγου, οι Περιστεριώτες δεν μίλησαν με κανέναν άλλον και τελικά επετεύχθη η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση και ενημέρωσε τους πάντες πως ο Σα Πίντο είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο 42χρονος τεχνικός θα βρεθεί σήμερα στα Ψαχνά, όπου οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον τοπικό Ηρακλή και θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες τον αγώνα για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (16:30, OTE Sport 5, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Έτσι ο Πορτογάλος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Χωρίς Τσέναμο, Ναπολεόνι

Με 19 ποδοσφαιριστές και χωρίς τους Ναποελόνι και Τσέναμο, θα ταξιδέψει σήμερα για τα Ψαχνά ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά, η αποστολή για το σημερινό ματς αποτελείται από τους Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Παπασπύρο, Κιβρακίδη, Νάστο, Κούρο, Κοντοέ, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη, Γκαρσία, Ουμπίντες, Δημούτσο, Μπάλλα, Γεωργίου, Καραμάνο, Παπάζογλου, Φάμπιο, Τάτο.

Εκτός από Ναπολεόνι και Τσέναμο, εκτός έμειναν οι Ενγκουέμ, Αγκουαζί, Λημνιός και Θεολόγου, οι οποίοι θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο σήμερα και φυσικά και ο Μπρίτο, που θα συνεχίσει τη θεραπεία του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: