Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη του Αναστασιάδη!!

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναιτωλικού, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει λόγο για εμπιστοσύνη και οι παίκτες να δείχνουν πως την αξίζουν.

Ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη του Αναστασιάδη
Παρά τη μέτρια κατά γενική ομολογία εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να επιστρέψει με το «τρίποντο» από το Αγρίνιο.

Σε μία έδρα όπου αρκετές ομάδες έχουν δυσκολευτεί τα τελευταία χρόνια να πάρουν νίκη, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός που άφησε βαθμούς την περσινή και τη φετινή σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε περάσει το «μήνυμα» στους παίκτες για τη σημασία που έχει αυτή η αναμέτρηση, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και εκείνοι την ανταπέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το «πέντε στα πέντε» σε Ελλάδα και Ευρώπη η ψυχολογία των Θεσσαλονικέων ανεβαίνει κι άλλο, έχοντας την επόμενη πρόκληση μπροστά της που δεν είναι άλλη από το να κερδίσει εκτός έδρας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το Κύπελλο.

Είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι γεμάτο, αφού από το περασμένο Σάββατο με τη νίκη επί της Νίκης Βόλου, ακολούθησε η επικράτηση επί της Ντιναμό Μινσκ και χθες πήραν το «τρίποντο» απέναντι στον Παναιτωλικό.

Τώρα έχει τον μεθαυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το εκτός με την Γκινγκάμπ και ο… Γολγοθάς τελειώνει με το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: