Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Γήπεδο 305 εκατ. ευρώ η Φιορεντίνα»

Τα σχέδια της Φιορεντίνα για την κατασκευή νέου γηπέδου αποκάλυψε ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, τονίζοντας πως ο δήμος θα βοηθήσει σε όλα τον σύλλογο.
Η αρχή έγινε με την Γιουβέντους, ακολούθησε η Ουντινέζε που άρχισε ήδη τα έργα ανακατασκευής του «Φρίουλι», στη συνέχεια ήταν η σειρά της Ρόμα να παρουσιάσει τα πλάνα της για την κατασκευή νέου γηπέδου και τώρα έρχεται και η ώρα της Φιορεντίνα. Η διοίκηση των Βιόλα παρουσίασε από τον Ιούλιο στον δήμο της Φλωρεντίας τα σχέδια για το νέο γήπεδο, το οποίο θα είναι χωρητικότητας 40.000 θεατών, θα έχει εμπορικούς χώρους και συνολικά θα είναι μια επένδυση 305,8 εκατ. ευρώ!
ADVERTISEMENT
Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ντάριο Ναρντέλα, συμπληρώνοντας πως «η κατασκευή ενός νέου γηπέδου βοηθάει και στη δημόσια ζωή της πόλης. Οι ομάδες μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μόνο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα πρεπει να έχουν και τα δικά τους γήπεδα. Νομίζω πως η Ιταλία πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών πάνω σε αυτό το θέμα, με σύγχρονα γήπεδα που θα ενισχύουν οικονομικά σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες. Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία που δεν θέλουμε να χάσουμε. Αντιθέτως, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα και στις άλλες πόλεις της Ιταλίας».


*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: