Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Επιβράβευση σε Χλωρό για το fair-play!!

Της αναγνώρισης που αξίζει, συνεχίζει να λαμβάνει η κίνηση fair-play του Γιάννη Χλωρού. Ο Έλληνας επιθετικός δέχθηκε κατ’ ιδίαν τα συγχαρητήρια (και) του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Επιβράβευση σε Χλωρό για το fair-play

Ο Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Έλληνα επιθετικό και τον επιβράβευσε για την αντίδρασή του στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, όταν μπορούσε να σκοράρει σε κενή εστία, αλλά δεν το έκανε εξαιτίας του τραυματισμού του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Λίγο μετά τις δηλώσεις λοιπόν του ίδιου του πρωταγωνιστή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 (όπου τόνισε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου) ο Υφυπουργός τον συνεχάρη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας. Κι αυτό είναι και το πραγματικό νόημα του αθλητισμού: Η άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι, το να αντιμετωπίζεις αυτόν που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά όχι ως εχθρό, αλλά ως αντίπαλο και συναγωνιστή.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αθλητές που διδάσκουν αθλητικό ήθος. Αυτό το ζωντανό παράδειγμα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό αλλιώς, σε όσους βλέπουν τον αθλητισμό λάθος και προσπαθούν αυτό το λάθος να το επιβάλουν σε ολόκληρη την κοινωνία»
.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: