Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Διακοσμητικό στοιχείο ο Ντάλας»

Εναντίον της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στρέφεται ο Ολυμπιακός Βόλου, για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. «Διακοσμητικό στοιχείο ο Ντάλας», καταγγέλει.

«Διακοσμητικό στοιχείο ο Ντάλας»
Πυρά κατά της ΚΕΔ και του Θανάση Μπριάκου εξαπολύει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αφορμή στάθηκε ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο επικείμενο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, έναν διαιτητή τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τη μη άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χαρακτηρίζουν «διακοσμητικό στοιχείο» τον νέο αρχιδιαιτητή, Χιου Ντάλας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά η ΚΕΔ και ο επικεφαλής της, απέδειξαν πόσο επικίνδυνοι είναι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφορμή αποτέλεσε ο ορισμός του κ. Σιδηρόπουλου στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός.

Και αναρωτιόμαστε: Πώς είναι δυνατόν η ΚΕΔ να ορίζει σε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου τον εν λόγο διαιτητή, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την απώλεια της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα; Πώς είναι δυνατόν η ΚΕΔ να ορίζει σε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου τον διαιτητή που με τις αποφάσεις του στο μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη, καταδίκασε την ομάδα μας στην ήττα και μία ολόκληρη πόλη στη θλίψη;

Επιπλέον αναρωτιόμαστε το εξής: Πως είναι δυνατόν η ΚΕΔ να ορίζει διαιτητή από τα Δωδεκάνησα σε αγώνα που διεξάγεται στο Βόλο, εκτοξεύοντας στα ύψη τα έξοδα διαιτησίας που επωμίζεται εξ ολοκλήρου η γηπεδούχους ομάδας, τη στιγμή που άπαντες γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League;

Αλήθεια, κύριοι της ΚΕΔ. Ο ορισμός του κ. Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, με ποιο σκεπτικό έγινε και σε τι αποσκοπεί; Μήπως για να δυναμιτίσει το κλίμα ώστε οι φίλαθλοι να προκαλέσουν επεισόδια και να τιμωρηθεί η ομάδα μας;

Για όλους τους παραπάνω λόγους, με επιστολή μας από την Παρασκευή 19/9/2014 σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, καλέσαμε την Επιτροπή Διαιτησίας να αντιληφθεί το τεράστιο σφάλμα που έκανε με τον ορισμό του κ. Σιδηρόπουλου στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός και να προβεί άμεσα στην αντικατάστασή του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, προφανώς διότι ο ορισμός του Σιδηρόπουλου αποτελεί μία ακόμη επίδειξη ισχύος εις βάρος του Ολυμπιακού.

Επειτα από την άρνηση της ΚΕΔ, καλούμε τον κ. Σιδηρόπουλο να επιδείξει ευθιξία και να δηλώσει ο ίδιος κώλυμα.

Υ.Γ.: Αλήθεια κύριοι της ΚΕΔ. Πώς σας διέφυγε και δεν ορίσετε βοηθό του Σιδηρόπουλου τον κ. Ακρίβο;

Υ.Γ. 1: Κύριε Μπριάκο. Οσο και να το κρύβατε τόσο καιρό, εμείς το γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή. Πλέον το γνωρίζει και όλη η Ελλάδα ότι ο κ. Ντάλας είναι διακοσμητικό στοιχείο και ότι εσείς ορίζετε τους διαιτητές, όπως ακριβώς συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: