Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο V-Span συμβουλεύει τον «Παπ» και αποκαλύπτει…!!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν μεταξύ των ανθρώπων που συμβουλεύτηκε ο Κώστας Παπανικολάου, πριν αποφασίσει να μετακομίσει στο ΝΒΑ. Μάλιστα, ο V-Span χαρακτήρισε λάθος τη δική του αποχώρηση από τους Ρόκετς.

Ο V-Span συμβουλεύει τον «Παπ» και αποκαλύπτει…
Ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Τέξας, όπου ξεκίνησε προετοιμασία με τους Χιούστον Ρόκετς ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ.

Πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ένας από τους ανθρώπους που συμβουλεύτηκε, ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε επίσης φορέσει τη φανέλα των Ρόκετς τη σεζόν 2006-07.

Μάλιστα, εκτός από τις συμβουλές, ο 24χρονος φόργουορντ τόνισε ότι ο V-Span του αποκάλυψε ότι ήταν λάθος η δική του αποχώρηση, μετά από μόλις έναν χρόνο παραμονής στην ομάδα του Τέξας.

«Στην πραγματικότητα δεν αισθάνεται άσχημα για όσα συνέβησαν μ’ εκείνον. Μάλιστα, μου είπε πως ήταν λάθος του που έφυγε και πως έπρεπε να 'χει μείνει τουλάχιστον άλλη μια σεζόν. Μου είπε ότι πάντα η πρώτη χρονιά είναι πολύ δύσκολη, αλλά αν το θέλω πραγματικά και μου αρέσει, πρέπει να μείνω εδώ.

Η πρώτη χρονιά, ειδικά για έναν Ευρωπαίο παίκτη, είναι πολύ δύσκολη ως προς την προσαρμογή. Επίσης με συμβούλεψε ότι πρέπει να παλέψω κι αν δεν πάει καλά η πρώτη χρονιά, να συνεχίσω να παλεύω για την επόμενη» ήταν τα λόγια του διεθνή άσου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: