Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Οι αήττητοι και οι άλλοι!!

Γιουβέντους και Ρόμα θέλουν στην τέταρτη αγωνιστική της Serie A να πιστοποιήσουν πως αποτελούν τις βασικές-ίσως και τις μόνες-διεκδικήτριες του φετινού τίτλου.

Οι αήττητοι και οι άλλοι
Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η δράση στην Ιταλία. Η τέταρτη αγωνιστική θα μας απασχολήσει από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη περιλαμβάνοντας αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η Γιουβέντους στον απόηχο του θριάμβου επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» στοχεύει στη δέκατη σερί νίκη της στη Serie A (το σερί μετρά από πέρσι) υποδεχόμενη την Τσεζένα. Πίρλο και Κάσερες είναι εκτός πλάνων του Μάσιμο Αλέγκρι για τη «Γηραιά Κυρία».

Η Ρόμα, που συγκατοικεί με τους πρωταθλητές στην κορυφή, φιλοξενείται από την Πάρμα, με τον Κώστα Μανωλά να συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και τους Τοροσίδη και Χολέμπας να προσπαθούν να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα. Πολλά τα προβλήματα για τον Ρούντι Γκαρσία, αφού εκτός μάχης είναι οι Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Καστάν, Ιτούρμπε, Μπαλτσαρέτι, Μποριέλο και Αστόρι.

Η Μίλαν, που είχε το Σάββατο την πρώτη της απώλεια επί Ιντζάγκι, ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής κόντρα στην Έμπολι χωρίς Μοντολίβο, Λόπεθ και Εσιέν. Η Νάπολι φιλοξενεί την Παλέρμο, ενώ η Ίντερ την Αταλάντα. Τέλος, έντονο ελληνικό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας της Ελλάς Βερόνα με τη Τζένοα, με τους γηπεδούχους να έχουν βασικούς τους Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο, ενώ αμφίβολο είναι αν θα παίξει με τους φιλοξενούμενους ο Φετφατζίδης.

Η τέταρτη αγωνιστική της Serie A:

Τρίτη, 20/9
Έμπολι-Μίλαν 21:45

Τετάρτη, 24/9 (21:45)
Κάλιαρι-Τορίνο
Φιορεντίνα-Σασουόλο
Ίντερ-Αταλάντα
Γιουβέντους-Τσεζένα
Νάπολι-Παλέρμο
Πάρμα-Ρόμα
Σαμπντόρια-Κιέβο
Βερόνα-Τζένοα

Πέμπτη, 25/9
Λάτσιο-Ουντινέζε 21:45

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Σάββατο, 27/9
Ρόμα-Βερόνα 19:00
Αταλάντα-Γιουβέντους 21:45

Κυριακή, 28/9
Σασουόλο-Νάπολι 13:30
Τσεζένα-Μίλαν 16:00
Κιέβο-Έμπολι 16:00
Ίντερ-Κάλιαρι 16:00
Τορίνο-Φιορεντίνα 16:00
Τζένοα-Σαμπντόρια 21:45

Δευτέρα, 29/9
Ουντινέζε-Πάρμα 20:00
Παλέρμο-Λάτσιο 22:00*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: