Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ζιάγκος: «Ειδικές συνθήκες για την ΑΕΚ»

Η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν έχει τόση σημασία για την ΑΕΚ, όσο το να αποκτήσει γρήγορα τη μορφή μου θέλει ο προπονητής της, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ζιάγκος: «Ειδικές συνθήκες για την ΑΕΚ»
Ούτε κρύο ούτε ζέστη δεν προκάλεσε στην ΑΕΚ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, στάθηκε στις ειδικές συνθήκες του σχηματισμού του ρόστερ σε λίγες μέρες και τόνισε την ανάγκη να γίνει γρήγορα ένα καλό σύνολο.

«Ξεκινώντας αυτή την καινούρια προσπάθεια με χρονοκαθυστέρηση και με τις ειδικές συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, ξέραμε ότι οποιαδήποτε σειρά αγώνων και να έβγαζε η κλήρωση, δεν θα είχαμε την πολυτέλεια να αξιολογήσουμε την οποιαδήποτε κλήρωση ή να επιλέξουμε αντιπάλους. Ενδεχομένως και σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο να εξυπηρετούσε τις ειδικές συνθήκες της προετοιμασίας μας, μία διαφορετική λογική σειράς αγώνων, αλλά όπως προείπα, όλα αυτά είναι μόνο στη θεωρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε όλοι με όλους δύο φορές και ότι εμείς καλούμαστε ανεξάρτητα από τη σειρά των αγώνων, να αφομοιώσουμε φιλοσοφία, να περάσουμε στην ομάδα μας αρχές παιχνιδιού και να προετοιμαστούμε σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά όσο το δυνατόν συντομότερα, με σκοπό η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: