Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Με +6 εκεί που πέρσι είχε μηδέν!!


Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος στη μάχη του τίτλου για τον Ολυμπιακό.

Με +6 εκεί που πέρσι είχε μηδέν!
***Πραγματικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει επικίνδυνος φέτος για τον Ολυμπιακό, αν συνεχίσει έτσι. Αν συνεχίσει, δηλαδή, να βρίσκει τον τρόπο και να περνάει από έδρες στις οποίες πέρσι έχανε!

***Γιατί ήδη στις δύο τελευταίες εξόδους του, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει διπλά στον Πλατανιά και στο Αγρίνιο. Εκεί όπου πέρσι είχε ήττες και στα δύο ματς, δεχόμενος συνολικά τέσσερα γκολ, φέτος έχει πάρει έξι πόντους!

***Φέτος τα καταφέρνει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα, ενώ η μοναδική του απώλεια ήταν η ισοπαλία με την Καλλονή στην πρεμιέρα μέσα στην Τούμπα, σε παιχνίδι μάλιστα στο οποίο πλήρωσε ακριβά τα επεισόδια των οπαδών του στο τέλος της περασμένης σεζόν, καθώς έτσι το συγκεκριμένο ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

***Κι είμαι υποχρεωμένος να καταγράψω ότι και στο Αγρίνιο είχε δοκάρι ο ΠΑΟΚ, αλλά και στα Χανιά με τον Πλατανιά είχε δοκάρι. Και στα δύο παιχνίδια ήταν ανώτερος των αντιπάλων του, από τους οποίους πέρσι υπέφερε άσχημα. Και τους κέρδισε δίκαια.

***Ειδικά δε ο Παναιτωλικός σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν άξιζε τίποτα παραπάνω από την ήττα. Ήταν ακίνδυνος όσο ποτέ μέσα στο σπίτι του. Εγώ τουλάχιστον δεν τον έχω ξαναδεί έτσι μέσα στο Αγρίνιο. Και δεν μιλάω για ευκαιρίες, που δεν είδαμε. Ένα κόρνερ η, φάουλ καλό δεν εκτέλεσε! Να απειλήσει έστω από μία στημένη φάση βρε αδελφέ.

***Και φαντάζομαι ότι δεν έχει και παράπονα από τη διαιτησία ο ΠΑΟΚ στις δύο εξόδους του από την Θεσσαλονίκη.

***Αν συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟΚ, όντως θα αποτελέσει σοβαρή απειλή για τον Ολυμπιακό στη μάχη του τίτλου. Για να δούμε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: