Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Ακόμα και με μέτρια εμφάνιση πήραμε το τρίποντο»

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό στάθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας. «Είναι σημαντικό ότι ακόμα και με μέτρια εμφάνιση πήραμε το τρίποντο», ανέφερε ο αμυντικός του «Δικεφάλου».

«Ακόμα και με μέτρια εμφάνιση πήραμε το τρίποντο»
Ο Γιάννης Σκόνδρας δικαιολόγησε την σημερινή μέτρια εμφάνιση του ΠΑΟΚ, εξηγώντας ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και της κούρασης.

Ωστόσο, κράτησε τον χαρακτήρα και το μέταλλο που έδειξε απέναντι στον Παναιτωλικό, παίρνοντας τη νίκη (1-0) στην έδρα των Αγρινιωτών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι σημαντικό ότι με μία μέτρια εμφάνιση και πολλά λάθη πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευτυχώς είχαμε κάποια καλά διαστήματα, καταφέραμε να σκοράρουμε και κερδίσαμε το ματς. Η ομάδα έχει δυνατότητες, σήμερα κερδίσαμε έχοντας αρκετή κούραση.

Όταν παίζεις δύο φορές την εβδομάδα είναι μοιραίο να υπάρχει κούραση. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά. Ένα συν είναι το κλίμα, είμαστε όλοι φίλοι μέσα στην ομάδα. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κρατήσουμε σκυμμένο το κεφάλι γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: