Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Αυτή είναι η πρότασή μας»

Ο Λουίς Ολιβέρ Σιέρα φωνάζει και πάλι «παρών» για τον Αρη! Ο Ισπανός επιχειρηματίας, το ενδιαφέρον του οποίου αποκάλυψε αποκλειστικά πριν από μερικές εβδομάδες η «Μ» επανέρχεται στο προσκήνιο και επιδιώκει τη συναίνεση του διοικητικού Ερασιτέχνη, προκειμένου να εμπλακεί στους «κίτρινους».

Παρά την παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου (με τον οποίο συμφώνησε προφορικά), ο Ολιβέρ Σιέρα απέστειλε εκ νέου την πρότασή, τη δημοσιοποιεί για λάβει γνώση όλος ο κόσμος του Αρη και δηλώνει πως είναι σε διάθεση του οποίου ΔΣ προέκυπτε από το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Η πρόταση είναι η ίδια την οποία είχε εν ολίγοις δημοσιεύσει η «Μ» στο φύλλο του προηγούμενου Σαββάτου (20/9).

Προβλέπει πιο συγκεκριμένα το άνοιγμα ενός κοινού λογαριασμού με τον εκάστοτε πρόεδρο του Ερασιτέχνη, την άμεση (σε πέντε ημέρες) διάθεση 300 χιλιάδων ευρώ για λογαριασμό του αγωνιστικού τμήματος, την ίδρυση πενταμελούς επιτροπής διοίκησης, την αποπληρωμή του Γιώργου Γαλανού με όποιο ποσό αποδεικνύεται ότι έχει βοηθήσει και την κατάθεση εγγυητικής επιστολής 4 εκατομμυρίων ευρώ που θα προορίζεται για τη μετοχοποίηση των χρημάτων μόλις η ομάδα ανέβει στη Football League και συσταθεί νέα ΠΑΕ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του ιδιωτικού συμφωνητικού, στην «METROSPORT»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: