Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ένας με… βουτιές ο άλλος με… καρμανιόλες!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό που δεν λυγίζει και πάει κόντρα σε όλους και όλα και όπου βγει.
Αυτή η ομάδα , μπορεί να έχει τις ελλείψεις της, μπορεί να κάνει τα λάθη της , αλλά ένα πράγμα πρέπει να της αναγνωρίσουμε. Ότι την …. «πιστολιάζουν» και δεν το βάζει κάτω. Δεν λυγίζει. Πάει κόντρα σε όλους και όλα και όπου βγει. Από κριτική φουλ τις προηγούμενες ημέρες. Δεν έχετε παράπονο. Και σε προηγούμενες αναφορές μου έκανα ανάλυση για τα λάθη που έχουν γίνει από όλους και για την απόδοση της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα νομίζω ότι θα πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Ότι ο Παναθηναϊκός με μπάτζετ 6 εκ ευρώ παίζει κόντρα
σε διαιτητές και επόπτες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει χάσει την επαφή του με την κορυφή. Την πρώτη αγωνιστική με τον Λεβαδειακό έσπασε η κλείδα του Μπέργκ από το τράβηγμα, αλλά ο διαιτητής Θάνος δεν έδωσε το πέναλτι. Στην τρίτη αγωνιστική με την Καλλονή ο Χογκ κλώτσησε εκτός περιοχής τον Κλωναρίδη, αλλά ο διαιτητής Τριτσώνης ούτε το φάουλ έδωσε ούτε την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Καλλονής στο 9. Και οι …πιστολιές έγιναν τρεις χθες. Ο επόπτης Τσολάκης ήθελε να κλέψει την δόξα του
ADVERTISEMENT
…Τρύφωνα, πιο γνωστός ως «κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το γκολ του Παναθηναϊκού που ακυρώθηκε, και έκανε κάτι ανάλογο . Στο 62 υπέδειξε οφ-σάιντ τον Μέντες, που καλυπτόταν από τρεις παίκτες και ο τελευταίος ήταν τρία μέτρα πίσω του και ενώ ο Ολλανδός έβγαινε μόνος του και έδινε την μπάλα στον Καρέλη, που σε κενή εστία σκόραρε. Στο 84 πάλι ο Τσολάκης έκοψε τον Καρέλη, που έφευγε μόνος του για την αντίπαλη εστία , αν και αυτός καλυπτόταν. Αν το ματς ερχόταν 2-2 , η ο Παναθηναϊκός έχανε οι
περισσότεροι θα στεκόντουσαν στους …αχρηστους παίκτες, τον ….μυρωδιά προπονητή και όλα αυτά τα ακραία και υπερβολικά. Τώρα που κέρδισε η ομάδα με ανατροπή στην ανατροπή θα πρέπει όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού να καταλάβουν ένα πράγμα. Με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την εύνοια του …ενός, όσο καλή ομάδα και να φτιάξεις από δεύτερος και κάτω θα είσαι. Εσύ πας και κερδίζεις στα Χανιά με βοηθούς –καρμανιόλες να σηκώνουν σημαίες και να δίνουν οφ-σάιντ πρόκληση και ο άλλος πάει και κερδίζει την Βέροια με ένα πέναλτι….Καλογεροπούλειο. Δηλαδή ο επιτιθέμενος Ντουρμάζ κάνει ….βουτιά στην πισίνα και ο γίγαντας Καλογερόπουλος δίνει πέναλτι. Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 και πάει μέχρι το 88 , για να βάλει και άλλα δύο γκολ στο τέλος. Ο ίδιος ο γίγαντας ο Καλογερόπουλος είχε δώσει πέναλτι σε ίδια βουτιά του Βάις πέρυσι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και είχε ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός.
Για να μην πω για τον διαιτητή Αρετόπουλο, ο οποίος έδωσε ένα φάουλ σε βάρος του Πλατανιά σε 90 λεπτά του αγώνα αν και ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή. Ούτε η Μπαρτσελόνα να ήταν δεν θα είχε κάνει μόλις ένα φάουλ σε 90 λεπτά.
Για αυτό λέω, ότι χρειάζεται ναι να κάνουμε κριτική στην ομάδα, να αναφερόμαστε στα λάθη της, αλλά πρώτα πρέπει να τα βάζουμε με όλο αυτό το σάπιο σύστημα, που τρώει τόσα χρόνια τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΥΓ: Βλέπω σήμερα μία παραδοχή από όλους ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στα Χανιά ειδικά από τον Τσολάκη. Αν είχε φέρει ισοπαλία η ομάδα, η είχε χάσει δεν νομίζω ότι θα υπήρχε ανάλογη αναφορά. Θα διαβάζαμε και θα ακούγαμε μόνο για τα χάλια του Παναθηναϊκού και κουβέντα για την διαιτησία και τους επόπτες.
ΥΓ2: Αυτός ο Τσολάκης το 2012 είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Ιωάννου , που είχε σημειώσει με την Βέροια κατά του Ολυμπιακού, ενώ ο σκόρερ καλυπτόταν με ..γυμνό μάτι . Το σκορ εκείνη την στιγμή ήταν 1-1 και στο τέλος ο Ολυμπιακός κέρδισε. Κοίτα να δεις κάτι ....συμπτώσεις με αυτό τον μπαγάσα τον Τσολάκη. Και εις ανώτερα….
ΥΓ3: Για τα κέρδη του Παναθηναϊκού από το 3-2 επί του Πλατανιά θα αναφερθώ αύριο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: