Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Λέει ψέματα ο Γκατούζο»

Αντεπίθεση εξαπέλυσαν οι Μιχάλης Φραγκουλάκης και Σήφης Δασκαλάκης ενάντια στα όσα είπε γι’ αυτούς ο Τζενάρο Γκατούζο. Διαβάστε τι υποστήριξαν οι δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν από τον ΟΦΗ.

«Λέει ψέματα ο Γκατούζο»

Οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μίλησαν στο «Ράδιο 984» για τον τρόπο που έφυγαν από την ομάδα αλλά και για τους λόγους που έγινε αυτό, χαρακτηρίζοντας τον Ιταλό τεχνικό, «ψεύτη»!

Επίσης, τον κάλεσαν να ανακαλέσει τα όσα είπε περί «ρουφιάνων».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:

Μιχάλης Φραγκουλάκης: «Δεν έλεγα τίποτα τόσο καιρό, αλλά αυτά που άκουσα με ανάγκασαν να βγουν να μιλήσω. Όλα είναι ψέματα, με θίγει ως χαρακτήρα κι ως προσωπικότητα και να λέει ό,τι θέλει. Ελεγε ότι ήρθα σε αντιπαράθεση, ότι ήμουν ρουφιάνος… Μόνο οι ρουφιάνοι επιβιώνουν και δεν είμαι τέτοιος. Ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα και πόσω μάλλον σε μια ομάδα του τόπου μου που θα βλέπω φίλους και γνωστούς κάθε μέρα.

Μπορούν να βγουν να πουν οι συμπαίκτες μου αν ήμουν τέτοιος χαρακτήρας, σταματάω να κλωτσάω τη μπάλα. Ούτε σπίτι μου δεν θα παίζω! Δεν θα έλεγα τίποτα που έμεινα εκτός ομάδας, απλά με θίγουν όσα ειπώθηκαν.

Προκαλώ τον κ. Γκατούζο να βγει και να πει τι δεν έκανα. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός, να τιμωρηθώ βάσει εσωτερικού κανονισμού. Δεν θέλω να γυρίσω, απλά να προστατέψω το όνομά μου, γιατί λασπολογούν και δεν θα μπορώ να βρω ομάδα τον Δεκέμβρη.

Όλα είναι ψέματα. Μπορούν να βγουν οι συμπαίκτες μου να πουν αν εγώ ή ο Δασκαλάκης ήρθαμε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή. Ποτέ δεν γελάσαμε. Ποτέ δεν το έχω κάνει ούτε θα το έκανα. Ειδοποιήθηκα μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη στις 12 το βράδυ ότι είμαι εκτός ομάδας.

Και δεν μου έλεγε ούτε ο προπονητής, ούτε ο πρόεδρος. Δεν ξέρουν τον λόγο να μου τον πουν. Αυτά που λένε, που είπε στη συνέντευξη Τύπου για θέμα χρημάτων, ότι δεν θα πληρώσω ποτέ το συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών, είναι ψέμα. Να βγει ο ίδιος να πει αν όντως είναι αλήθεια ή ψέματα.

Μου το είπαν μέσα από την ομάδα, έχω μαρτυρίες. Ότι θα τους πληρώσω το συμβόλαιο να φύγουν. Να μου πουν τι έκανα; Μιλάω; Ναι μιλάς. Τι λέω; Δημιουργώ πρόβλημα; Πείτε μου τι λέω και δεν ξέρουν να μου πουν.

Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω στο Ηράκλειο. Με πήραν από την Αθήνα μια θεία μου και μου λέει παιδί μου ισχύουν αυτά; Μου δημιουργεί κακό στη δουλειά μου εκτός της οικογένειάς μου. Δεν με έδιωξαν. Δεν με αποζημίωσαν. Θα μπορούσα να κάνω προπόνηση μόνος μου και να διεκδικήσω και περισσότερα. Δεν θέλω όμως. Θέλω να πάρω τα λεφτά μου και όσα με ανάγκασαν από την προσφυγή που με οδήγησαν να κάνω
».

Σήφης Δασκαλάκης: «Να βρίσω κι εγώ να το παίξω μάγκας και πιο άντρας; Εγώ τέλειωσα το σχολείο και θα μιλήσω όπως πρέπει. Ό,τι έγινε το αφήσαμε στην άκρη και κινηθήκαμε βάσει νόμου. Κρατήσαμε μια όμορφη στάση. Όσα είπε ο Μιχάλης είναι σωστά. Στην τελική όταν δημιουργείς πρόβλημα, έχουν τα μπολς και σε κοιτούν στα μάτια και σου λένε έκανες αυτό και σε διώχνω. Βγήκε επίσημα να πει κάποιος κάτι επίσημα; Ποιοι το είπαν; Οι δημοσιογράφοι της διπλανής πόρτας; Τέτοιο μένος, τέτοια οργή, σίγουρα δεν ξύπνησε ένα πρωί και το είχε απέναντί μας. Σίγουρα του είπαν κάτι. Τον παραπληροφόρησαν».

Μιχάλης Φραγκουλάκης: «Αν δεν φύγουν αυτοί, δεν ξεκινάω την προπόνηση. Τι είμαστε; Δολοφόνοι; Τι του κάναμε; Γιατί δεν μας είπε; Δεν ξέρω το γιατί. Μπορούσα να πάω σε ομάδα με διπλά χρήματα, προτίμησα να μείνω εδώ, παρότι ήξερα τις δυσκολίες».

Σήφης Δασκαλάκης: «Με φώναξε και μου είπε, έμαθα ότι έλεγες για μένα. Του λέω κόουτς δεν είπα τίποτα, είναι ψέματα. Μου `πε θέλω παίκτες με καρύδια και του λέω φέρε μου εδώ αυτόν που στα είπε.Στο τέλος το λύσαμε το θέμα.

Τότε λοιπόν μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη δεν έγινε το παραμικρό. Στις 10 φύγαμε από το γήπεδο, στις 12 μας είπαν ότι έχουμε ρεπό εμείς οι δύο και τη Δευτέρα πήγαμε στον πρόεδρο. Δεν γελούσαμε. Αν το πάμε έτσι, αν γελούσαμε εμείς, γελούσαμε άλλοι 10. Δεν γελούσαμε με τον προπονητή. Είπα μάλιστα εγώ πρώτος να ηρεμήσουμε τον κόουτς. Δεν έγινε τίποτα, ένα φιλικό χάσαμε.

Κι όταν βγαίνεις μπροστά σε όλους τους παίκτες και λες δεν θέλω να τους βλέπω, τους πληρώνω το συμβόλαιο να φύγουν και μετά το διαψεύδεις. Αν χτυπάει το χέρι να βγει και να ορκιστεί στην οικογένειά του να δούμε αν είναι μάγκας. Αν μετριέται έτσι αυτή η κατάσταση. Ήταν μπροστά όλη η ομάδα. Εγώ μετά απ' όλο αυτό μπορεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: