Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ευκαιρία τους!

Τη δυνατότητα να αποδείξουν αν θα πρέπει να τους δώσει περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ποιοι παίρνουν το χρίσμα.

Η ευκαιρία τους
Ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Κύπελλο αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη στο ΕΑΚ Βόλου τον τοπικό Ολυμπιακό (19:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Και πέρα από τη νίκη, που θα φέρει πιο κοντά την πρόκριση στους «16» του θεσμού, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν έξτρα κέρδη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόσο κατ’ ανάγκη, αφού αρκετοί παίκτες χρειάζονται ανάσες, όσο και κατ’ επιλογή, προκειμένου να διαπιστώσει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές. Και ο προπονητής του «τριφυλλιού» ελπίζει πως αν όχι όλοι, αρκετοί από όσους θα αγωνιστούν θα του προκαλέσουν ευχάριστο πονοκέφαλο. Άλλωστε σε μια μακρά σεζόν με παιχνίδια σε τρία μέτωπα τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη, κανείς δεν περισσεύει.

Ο Λουκ Στιλ θα κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν επίσης οι Χουχούμης στο αριστερό άκρο της άμυνας, Ρισβάνης σαν στόπερ και οι Ατζαγκούν και Μπαϊράμι μεσοεπιθετικά. Πέραν των γνωστών απουσιών των Μπεργκ και Σπυρόπουλου, εκτός θα είναι ο Μέντες που λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού χάνει και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου, ενώ ανάσες αναμένεται να πάρουν οι Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα και Πράνιτς.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το μεσημέρι με προπόνηση κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Βόλο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: