Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Το βραβείο ανήκει σε όλους»

Τη διαπίστωση πως το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της περυσινής Α1 μπάσκετ ανήκει σε όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες του ΠΑΟΚ έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος κατά τη διάρκεια της βράβευσής του.

Μαρκόπουλος: «Το βραβείο ανήκει σε όλους»
(
Ο Μακεδόνας τεχνικός ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και ευχήθηκε υγεία σε όλους.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για αυτή την ξεχωριστή διάκριση. Αυτός ο τίτλος ανήκει στην ομάδα. Όσο κι αν θέλουν να με βραβεύσουν, δεν είναι εύκολο αν δεν υπάρχουν γύρω μου αυτοί που πρέπει. Η ομάδα ολόκληρη, η διοίκηση, ο τζένεραλ μάνατζερ και οι πιο άμεσοι συνεργάτες, από εκεί και πέρα, που βοηθούν σε αυτό το έργο. Ο φροντιστής, ο φυσιοθεραπευτής, ο γιατρός και ο γυμναστής, όλοι κάνουν κάποιο έργο για να μπορέσουμε να διδάξουμε τους παίκτες.

Αν έχουν προβλήματα οι παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά. Ευχαριστώ και τους παίκτες που προσπάθησαν να φτάσουμε στο επίπεδο να ευχαριστηθεί ο κόσμος το μπάσκετ που παίξαμε. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και πολύ καλύτερο μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: