Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήγμα με Ντεμπισί!

Οι φόβοι του Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Ματιέ Ντεμπισί χειρουργήθηκε στον αστράγαλο και θα λείψει για τρεις μήνες από τις υποχρεώσεις της Άρσεναλ.

Πλήγμα με Ντεμπισί
Ο τραυματισμός του Ματιέ Ντεμπισί στο πρόσφατο ντέρμπι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ, αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός.

Ο 29χρονος Γάλλος μπακ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο και μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των «κανονιέρηδων», αποφασίστηκε να μην προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα με θεραπεία, αλλά να μπει στο χειρουργείο, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ. Πρακτικά αυτό σημαίνει απουσία τριών μηνών, συνεπώς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο τέλος του έτους.

«Χειρουργήθηκε την περασμένη Παρασκευή και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να επιστρέψει μια-δύο εβδομάδες νωρίτερα, αλλά μιλάμε ουσιαστικά για απουσία τριών μηνών. Είναι απώλεια για εμάς, αλλά το πόσο μεγάλη θα φανεί στην πορεία» ήταν τα λόγια του Αλσατού τεχνικού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: